Maksut

Maksut

Meidän verkkokaupastamme voi tilata maastohiihtosukset kätevästi asuinpaikasta riippumatta – toimitamme tilauksia koko Suomen alueelle. Mikäli haluat tehdä tilauksen ja osoitteesi on Ahvenanmaalla tai ulkomailla, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme toimitustavan ja -kulujen määrittämiseksi.

Toimitustavat

Lähetämme kaikki maastohiihtosukset PostNordin kautta, ja voit valita joko noudon haluamastasi palvelupisteestä tai kotiinkuljetuksen. PostNordilla on toimipaikkoja ympäri Suomen, ja voit valita kassalla itse, mistä noudat pakettisi. Kotiinkuljetus toimii niin, että kuljettaja tuo maastohiihtosukset kotiovellesi.

Toimituksen hinta

Tarjoamme aina ilmaiset toimituskulut kaikkiin vähintään 100 € arvoisiin tilauksiin. Ilmainen toimitus koskee myös kotiinkuljetusta. Mikäli tilaat alle 100 € hintaiset maastohiihtosukset, toimituskulut määräytyvät seuraavasti:

  • Nouto PostNordin palvelupisteestä: 4,90 €
  • Toimitus kotiovelle: 7,90 €

Toimitusaika

Mikäli valitsemasi sukset ovat heti varastossa, lähetämme ne kahden arkipäivän sisällä. Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta ja asuinpaikastasi, mutta pääsääntöisesti kaikki tilaukset ovat perillä 3–6 arkipäivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta.