Tietoa meistä

Tietoa meistä

Maastohiihto on hyvin pitkälti välineurheilua, ja me haluamme auttaa jokaista löytämään parhaat mahdolliset maastohiihtosukset. Kunnon varusteet takaavat sen, että hiihtäminen sujuu, suksi luistaa niin kuin pitääkin ja reissun jälkeen on tyytyväinen olo.

Ammattilaisten suosittelemat maastohiihtosukset

Meidän tavoitteenamme on tuoda laadukkaat, jopa kilpaurheiluun sopivat maastohiihtosukset jokaisen suomalaisen hiihdosta innostuneen ulkoilijan ulottuville. Myymme markkinoiden parhaiden ja luotetuimpien suksivalmistajien malleja, jotka takaavat loistavan kokemuksen ladulla ja sen ulkopuolella hiihdettäessä.

Apua maastohiihtosuksien valintaan

Maastohiihtosuksia on erilaisia, ja jokaiseen tyyliin on olemassa parhaiten sopiva suksityyppi. Ostamista helpottaaksemme olemme laatineet tähän pienen oppaan, jonka avulla voit valita juuri sinulle sopivan suksimallin.

Yleisesti ottaen maastohiihtosukset voi jakaa kolmeen pääkategoriaan: perinteiset sukset, luistelusukset ja backcountry-sukset. Perinteiset maastohiihtosukset ovat kaikkein tavallisin valinta, ja ne sopivat loistavasti ladulla hiihtämiseen. Valitse 20–25 cm itseäsi pidemmät sukset.

Maastohiihtoon sopivat luistelusukset on suunniteltu nimensä mukaisesti luisteluhiihtoon. Niiden liukuvuus on hyvä, mutta pitoa ei ole juuri lainkaan. Saat parhaan hiihtokokemuksen, kun valitset itseäsi 10–15 cm pidemmät sukset.

Leveät backcountry-sukset ovat oikea valinta silloin, kun haluat hiihtää lumella – hoidettujen latujen ulkopuolella. Intohimoisen hiihtäjän kannattaa valita laadukkaat maastohiihtosukset, jotka sopivat sekä pehmeällä että jäisellä lumella hiihtämiseen. Sopiva pituus on noin 20 cm sinua pidempi.