Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Eivätkö tilaamasi maastohiihtosukset olekaan sinulle sopivat? Eikö väri ole mieleinen tai etkö muuten vaan ole täysin tyytyväinen ostokseesi? Ei hätää – meidän verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Kuinka teen asiakaspalautuksen?

Voit palauttaa meiltä tilaamasi maastohiihtosukset helposti – pyydä vain asiakaspalvelustamme palautuslomake, täytä se huolellisesti ja lähetä sukset meille takaisin PostNordin kautta. Huomaathan, että palautuslähetyksen kustannukset tulevat asiakkaan maksettaviksi.

Mitä tuotteita voin palauttaa?

Palautusoikeus koskee kaikkia verkkokaupasta tilattuja maastohiihtosuksia ja tarvikkeita, mutta on tärkeää pitää mielessä, että palautettavien tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Asiakas vastaa tuotteiden mahdollisesta arvonalenemasta, mikäli niitä on käytetty.

Voinko vaihtaa tilaamani maastohiihtosukset?

Kyllä, voit vaihtaa tilaamasi sukset esimerkiksi toiseen malliin, pituuteen tai väriin. Vaihto tapahtuu niin, että teet normaalin asiakaspalautuksen ja ilmoitat lomakkeella meille, minkä tuotteen haluat saada vaihdossa. Hyvitämme mahdollisen hintaeron tilillesi tai lähetämme laskun, mikäli vaihdat kalliimpiin suksiin.